Skip to main content

Voortman Tegel- en Metselwerken

Voortman Tegel- en Metselwerken is in Rijssen gevestigd en heeft zich gespecialiseerd in het uitvoeren van tegel- en metselwerk voor particulieren in de regio Twente.

Bij alle projecten, groot of klein, leveren we maatwerk, luisteren we goed naar de wensen van de klant en baseren daar een gedegen plan van aanpak op. Wij zijn inzetbaar bij nieuwbouw, maar ook bij renovatieprojecten.

Als u op zoek bent naar een bedrijf in de regio Twente wat voor u een geheel nieuwe badkamer of toilet in een nieuwbouwwoning of bestaande woning kan realiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daarbij kunnen wij alle werkzaamheden zoals sloopwerk, het aanleggen van de elektriciteit, aan- of verleggen van leidingen, de betegeling met voeg- en kitwerk en het plaatsen van het sanitair voor u verzorgen.

Klantgericht, netheid en deskundigheid

Als u specifieke idee├źn heeft dan kunt u dit aangeven, uw wensen staat bij ons centraal. Wij werken secuur en laten alles netjes achter. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen voor de beste kwaliteit.

Contact